Thriller roman Wespennest


Een spannende fictie roman, geschreven vanuit een ik-perspectief, in het verleden en het heden.


Niet elke vrouw kan rekenen op de liefde en waardering van haar moeder. Niet iedere moeder is dan ook je beste vriendin. Moederliefde is niet iets vanzelfsprekends, als het gaat om steun en echte liefde. Moederliefde kan ook omslaan in haat.

Zal Charlotte ooit kunnen rekenen op haar moeder? Charlotte Kers is gescheiden van de succesvolle Joep van Stijn. Na een heftig verleden en ondanks haar flashbacks, die zo nu en dan opdoemen, probeert ze opnieuw te beginnen in een andere stad, samen met haar twee dochters. Haar jeugdvriendin Moniek spreekt ze zo nu en dan. Samen met haar nieuwe vrienden maakt ze een interessante ontwikkeling door. Charlotte hoopt daar sterker uit te komen. Maar vanwege haar moeder moet ze wel erg veel moeite doen. Wat mankeert haar toch?


Fragment:

We hadden veel moeite gedaan om hem over te halen om met ons mee te gaan naar dit mooie oord. Joep knikte. Hij zag er erg vermoeid uit. Zwijgend stond hij op om naar het strandhuis terug te lopen, glimlachend liep ik achter hem aan. 'Meisjes, wel in de branding blijven!' riep ik. Zwemmen konden ze wel, daar hoefde ik me niet druk om te maken...


ISBN 9789463457804 | Afmeting 145 mm x 210 mm | Paperback 336 pagina's


”Als kind kies je niet in welke wieg je terecht komt, hoe het netwerk eruit ziet. En later... “


Lezeres: ‘het verleden herhaalt zich in het heden. Zeer makkelijk leesbaar boek, mede door het grote lettertype.’