Wespennest heeft een make-over

Een ander uiterlijk. Als je je afvraagt waarom: het past beter bij de spin-off Verhuisd, die binnenkort zal verschijnen voor degenen die eens wat anders willen dan Netflix. (Dat van die cover had ik eigenlijk veel eerder moeten bedenken. Nou, ja, beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen).

Eng beest?

Sommige mensen vinden de wesp (eigenlijk een honingbij) op de omslag mooi. Anderen griezelen ervan (ikzelf eigenlijk ook, bij vlagen 🥴).

Over smaak valt niet te twisten (en gevoel vaak ook niet). Smaken verschillen (dat werd ook duidelijk na een vragenrondje op sociale media). En je zult het boek maar hebben liggen op je salontafel en bang van insecten zijn 😉

Spin-off

Wespennest is een spin-off van Verhuisd. Hoewel Verhuisd vanuit het perspectief van meerdere personages gaat, en Wespennest grotendeels vanuit één, speelt het verhaal zich ook af in dezelfde omgeving.

Wat is jouw mening?

Vind je deze make-over best geslaagd en denk je Dat zou ik wel een keer willen lezen of denk je Nou dat lijkt me toch niet zo’n leuk of boeiend boek dus ik ga dat niet lezen?

Verhuisd

Verhuisd gaat over verschillende (fictieve) personages in 2009, de tijd van de sms’jes, prosecco en dvd’s.

Als je graag wilt weten hoe het verhaal ongeveer gaat kun je alvast een preview aanvragen.


Zie ook: blog Lief zijn voor je lijf

Een reactie op een blogartikel kun je achterlaten via het contactformulier. Laat even weten of jouw feedback bij het blog geplaatst mag worden.

Reageren