Bonte chaos


Speelse en spannende fictie roman, het vervolg op Verhuisd dat ook apart gelezen kan worden. Leuk om te lezen onder de parasol!


Een merkwaardig figuur woont sinds kort in de chique villawijk. Niemand weet wie het is. Als de nieuwsgierige charmante Carmen ‘s avonds door de buurt loopt hoopt ze erachter te komen.

De drie bevriende stellen maken een gezamenlijke vaartocht. Carmen verdwijnt spoorloos terwijl de weduwe Liz Kitch het avontuur van haar leven beleeft. Roel en Kim gaan trouwen, ondanks alles. En Shanice merkt dat haar leven niets voorstelt, ook al maakt ze als schrijfster een grote kans op een bestseller als ze ontdekt wie de interessante nieuwe bewoner is.


ISBN : 9789464060546 | Afmeting 145mm x 210mm | Paperback 311 pagina’s


Fragment:

Een raar gevoel komt omhoog.
‘Waarom kijk jij weg, is er iets?’
‘Nee,’ zegt hij kortaf.
‘Sanna is een grote meid geworden,’ zeg ik, alsof ik hiermee mijn vage vermoedens wil sussen. ‘Jazeker, dat is ze! Is alles wel goed met haar?’
‘Ja.’
Ik blader wat in mijn tijdschrift, maar ik kan mijn gedachten niet bij de tekst houden. Met een pats gooi ik het tijdschrift van me af en sta op om iets fris te drinken te pakken.
‘Wil jij ook?’


Monique: ‘de personages worden ijzersterk neergezet. Dit in tegenstelling tot de duistere, nieuwe buurtbewoner. Zijn rol blijft daardoor spannend en mysterieus tot het einde.’