Bonte chaos


Chicklit roman Bonte chaos, nieuwe bewoner nieuwbouwwijk


Speelse en spannende fictie roman, het vervolg op Verhuisd dat ook apart gelezen kan worden. Leuk om te lezen onder de parasol!


Een merkwaardig figuur woont sinds kort in de chique villawijk. Niemand weet wie het is. Als de nieuwsgierige charmante Carmen ‘s avonds door de buurt loopt hoopt ze erachter te komen.

De drie bevriende stellen maken een gezamenlijke vaartocht. Carmen verdwijnt spoorloos terwijl de weduwe Liz Kitch het avontuur van haar leven beleeft. Roel en Kim gaan trouwen, ondanks alles. En Shanice merkt dat haar leven niets voorstelt, ook al maakt ze als schrijfster een grote kans op een bestseller als ze ontdekt wie de interessante nieuwe bewoner is.


ISBN : 9789464060546 | Afmeting 145mm x 210mm | Paperback 311 pagina’s


Fragment:

2011

De bomen zijn inmiddels volgroeid en de chique tuinen staan volop in bloei. De bewoners houden het lang vol in de Somerville, alsof ze er al jaren wonen. Zouden zij het, anno nu, nog steeds volhouden?
Het feest van Liz Kitch zal niemand ooit vergeten en de nieuwe bewoner woont sinds kort in een van de vrijstaande villa’s, maar wat daar speelt is niet meteen voor iedereen duidelijk.

ROEL

De rij is ellenlang en het is weer tropisch heet vandaag. De airco draait volop en mijn zonnebril glijdt bijna van mijn neus als ik naar mijn reep in het dashboardkastje graai. Als ik opkijk bots ik...


”Sommige mensen hebben alles, anderen niets ook al doen ze hun best. De gunfactor is ook iets wat meespeelt... “


Monique: ‘de personages worden ijzersterk neergezet. Dit in tegenstelling tot de duistere, nieuwe buurtbewoner. Zijn rol blijft daardoor spannend en mysterieus tot het einde.’