Boeken

van Désirée

Van bed naar beter, Hoe voelt fibromyalgie? Nieuwe paperback!

Openhartig, zoals het is

Dit openhartige en aangrijpende boek is samengesteld voor en door mensen met fibromyalgie. Er staan diverse tips in, en natuurlijk is het heel persoonlijk waar je je het prettigst bij voelt, aangezien geen mens hetzelfde is wat dit betreft.

Dit boekje bestaat uit maar liefst 317 pagina's, in een compact paperbackformaat (zodat het prettig in de hand ligt), met een prettig leesbaar letterfont! En redelijk luchtig geschreven, zodat het lezen niet al te vermoeiend is. Ook onderwerpen als CVS, HB en onder andere HSP zal in deze uitgave voorbijkomen.

Geen beeldscherm

Iemand vroeg of mijn boek ook in e-book verkrijgbaar is. Dit is niet het geval.

Ook op het internet is veel te vinden over de kwaal, maar sommige mensen worden erg moe van de straling van het apparaat (elektrostress) en vinden lezen in een boek wat prettiger voor de ogen. Dit is ook een van de redenen geweest waarom dit boek enkel verkrijgbaar is in paperback (papieren boek). Misschien dat er in de toekomst een e-book komt (maar ik denk het niet).

Verleden

In het verleden heb ik ook weleens met de gedachte gespeeld een boek over fibromyalgie te maken. Nu de tijd rijp geworden was, is dit eindelijk gelukt. Met veel pijn en moeite, maar het was het wel waard aangezien de reacties binnen bleven stromen. Het is ongelooflijk hoeveel impact het heeft op je leven en hoeveel onbegrip er nog is rondom fibromyalgie. Zoveel vage klachten en geen wonderpil ertegen. En moet je eigenlijk wel wachten op die ene wonderpil (die er misschien nooit gaat komen)?


Dit boek is te bestellen bij bekende online boekhandels voor € 21,95