Boeken

van Désirée

Baden in thermaalbaden? (Deel twee)

Naar aanleiding van het eerdere artikel, waarin ik schreef over mineraalbaden en het eventuele effect daarna, vertel ik in dit stuk meer hierover.

Lees meer

Het nieuwe boek is er en dan?

En dan heb je er even genoeg van. Je wil even uit kunnen rusten, want het was zo dat je er mee naar bed ging en ermee opstond. De zere nek en de rest maar even niet meegeteld. Maar...

Lees meer

Onhandigheid en ouder worden?

Herken jij onhandigheid bij fibromyalgie of is er iets anders aan de hand?

Lees meer

Baden in thermaalbaden? (Deel een)

Baden in warm bronwater of zwavelbaden (zoals bij het kuuroord in Duitsland bijvoorbeeld) is heilzaam bij tal van aandoeningen.

Lees meer

Vergeetachtigheid bij fibromyalgie?

Bij fibromyalgie komen veel (vage) klachten voor. Soms weet je niet meteen of een bepaalde klacht ook daar vandaan komt...

Lees meer

Ondertiteling?

Voor de zoveelste keer ontdekken dat je iets niet kunt volgen. Wat doe je dan?

Lees meer

Doofheid en narcisme herkennen?

Narcisme op zich is al heel erg ingewikkeld. We geloven graag het beste, zien graag eerst het goede in de mens en verwachten een eerlijke communicatie onderling.

Lees meer

Twintig procent in de winter, veertig in de zomer?

Dat het zo'n impact kan hebben. Herken je het? Je voelt je in de winter minder fit dan in de zomer en dit geldt voor velen. Vooral voor mensen met fibromyalgie.

Lees meer

Van bed naar beter, Hoe voelt fibromyalgie? Nieuwe paperback!

Ja, hij is er, het boekje over fibromyalgie! Vanaf nu is deze informatieve paperback te bestellen bij de bekende online boekhandels.

Lees meer

Nieuw boekje fibromyalgie

Momenteel ben ik intensief bezig met het nieuwe boek dat over fibromyalgie gaat. Vandaar dat er geen nieuwe blogartikelen meer zijn verschenen de laatste tijd. Omdat fibromyalgie ook betekent dat je meestal keuzes moet (gaat) maken die beter passen bij je lijf, zal mijn aandacht en energie voorlopig naar dit boek gaan.

Lees meer